"Mijn motto is; waar een wil is, is een weg! "

In mijn rol als Office Manager bij InnerVida is geen dag hetzelfde en dat is precies wat ik er zo leuk aan vind! De variatie in werkzaamheden zorgen ervoor dat ik vol energie en uitdaging mijn werk tegemoet ga. Er komt werkelijk van alles voorbij! Van dichtbij zie ik hoe onze klanten, coachees, teams en organisaties zich optimaal ontplooien. Ik vind het mooi dat ik hieraan kan en mag bijdragen binnen het hechte team van InnerVida.

In de afgelopen jaren ben ik met veel passie en toewijding zelfstandig ondernemer geweest. Samen met mijn man heb ik een gespecialiseerde hoorstudio gehad in Zoetermeer. De ondernemersgeest zit dus in het bloed. Ondernemen en ondernemend zijn vind ik daarom bijzonder leuk en vind ik binnen InnerVida.

Mijn passie…de Hockey….ik ben dan ook vaak te vinden op de Hockeyclub. En of het nu is op de Hockeyclub of bij InnerVida het gaat om de wil om ergens te komen dan is er altijd wel een goede weg te vinden. Ik kijk ernaar uit u te spreken op ons kantoor in Bergschenhoek of aan de telefoon.

Tamara Piper

Geef een reactie

Scroll to top