“Alles wat je nodig hebt om te veranderen bezit je al.”

Veel mensen zijn zo druk met het vervullen van andermans verwachtingen, dat ze daardoor de verbinding met zichzelf verliezen. Als coach stimuleer ik cliënten om hun persoonlijke drijfveren en kern te vinden en hervinden. Ik bied een veilige sfeer waarin mensen zich bewust worden van zichzelf en hun proces. Dit doe ik door middel van een doelgerichte aanpak gebaseerd op NLP, transactionele analyse en systemisch werk.

Van nature ben ik een verbinder. Enthousiasme en betrokkenheid liggen in mijn aard. Het is dan ook geen wonder dat ik veel rollen vervul in mijn leven; van moeder tot werknemer, van ZZP’er tot vriendin. In al deze rollen vind ik het belangrijk om dicht bij mezelf te blijven. Zo kan ik anderen ook beter helpen.
Het is net als muziek, mijn grote passie: de ritmes, instrumenten en stemmen hebben allemaal hun plaats in de compositie. Samen vormen ze een harmonieus geheel. Ze zijn allemaal ontstaan dankzij de componist, de tekstschrijver. Die componist zijn we zelf. Als we gaan beseffen dat wij de muziek in ons eigen leven componeren, dan wordt elke compositie een meesterstuk!

Nanette Reijs
Scroll to top