‘’Een goed onderbouwde mix van warmte, humor en uitdaging’’

Als coach en trainer van InnerVida zoek ik samen met de klant naar de mogelijkheden om, met de gegeven kaarten, het gewenste resultaat te bereiken. Mijn coach- en trainingsstijl laat zich het beste omschrijven als een goed onderbouwde mix van warmte, humor en uitdaging. Doordat ik een open en relaxte sfeer creëer, voelen mensen zich al snel op hun gemak waardoor we op een prettige manier diepgang krijgen in het coaching traject. Ik ben praktisch en nuchter ingesteld en voel makkelijk aan wat de ander nodig heeft.

Mijn diverse loopbaan is begonnen in de zorg, waarna ik de overstap maakte naar de verzekeringswereld. Sinds 2010 heb ik mijn eigen bedrijf in coaching en training in Hoogeveen. Ook ben ik o.a. NLP trainer voor de Academie voor Psychologica. Door mijn vele opleidingen en ervaring in het vak, ben ik kundig en professioneel.

Daarnaast zoek ik de uitdaging in mijn werk d.m.v. mijn passie: provocatief coachen.

Een quote die bij mij past als een warme winterjas is: ‘’You can't effect the cards that you are dealt, but you can determine how you play them.’’ Milton H. Erickson

Ellis van Schaik
Scroll to top