Ontplooi de wereld…begin bij jezelf!

Ontplooi de wereld…begin bij jezelf!

En dat is soms voor mij ook niet makkelijk …tenslotte ben ik ook maar een mens denk ik dan maar.. In het drukke ondernemerschap dat ik heb staat ontplooien op nummer 1. Van het Ontplooiingsspel, ons eigen congres MEDexperience en de OntPlooiingsworkshop. Mentaal ontplooien ken ik dus als geen ander… Fysiek ontplooien ontbreekt er nog wel eens aan. Totdat mijn man en ik afgelopen Kerst het idee kregen om naar Santiago de Compostella te gaan lopen. Niet de hele reis, maar zo’n 300 kilometer lopen in drie jaar. U begrijpt het al…dat kan niet zonder trainer. Ook het Sociaal Kapitaal heb ik benut in mijn netwerk en ik werd in contact gebracht met een Olympisch sporter, een trainingsprogramma opgesteld en twee keer in de week worden wij aan de strenge regels van Jim onderworpen. Bootcamp is er niets bij…

Fysiek ontplooien is eigenlijk hetzelfde als mentaal… het gaat om de kracht van herhaling, hoe vaker je het doet hoe makkelijker het gaat. Het gaat om pijn, want zonder pijn geen vooruitgang en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om weerstand…geen zin hebben om te trainen en van binnen weten dat dit nodig is om verder te komen. Kortom fysiek en mentaal zijn met elkaar een party aan het vieren. Ze vieren feest zonder mij daarover in te lichten…ze geven wel signalen en aanwijzingen…en als ik daar goed naar luister dan kan ik mezelf dus ontplooien… Eigenlijk net zoals de reis naar Santiago, de Jacobsroute gaat het worden, volg de signalen dan wijzen deze je de weg…Goh! Het lijkt wel het leven. Per slot van rekening moeten we zelf de slingers ophangen willen we het leven feestelijk vieren. Viert u met mij mee deze zomer…wat is uw bestemming en waar gaat u naartoe? Neemt u de slingers mee in uw koffer? Ik wel.

Ik wens u een onvergetelijke zomer toe met slingers en mooie momenten waar herinneringen de boventoon voeren.

Geniet en ontplooi… dat doe ik ook.

Tatiana van Rijswijk
Founding Mother InnerVida, auteur Ontplooiingsspel


“A Leader in Every Chair” 

Persoonlijk leiderschap ten top! The Circle Way methode…InnerVida brengt een nieuwe en verfrissende dialoog-vergadertechniek naar Nederland!

The Circle Way is ontstaan in Amerika en ontwikkeld door Ann Linea en Christina Baldwin. Beiden gepassioneerd door de kracht van het individu en het gesprek dat mensen al eeuwen voeren in een cirkel.

Vorig jaar was ik voor de masterclass The Circle Way in Amerika, Whidbey Island. Een unieke en bijzondere training waar de kracht van persoonlijk leiderschap gecombineerd wordt met de kracht van het spreken, trainen, vergaderen in een cirkel.

Vanzelfsprekend om deze unieke wijze van vergaderen ook bij u onder de aandacht te brengen.
InnerVida organiseert daarom haar eerste Circle Way training. The Circle Way Practitioner is een breed toepasbare dialoogmethode. De kennis en ervaring die u opdoet tijdens de training neemt u mee in zowel uw werk als in uw privéleven en maakt gesprekken efficiënter en zorgvuldiger.
The Circle Way…een andere manier van in gesprek zijn!

Wanneer: 8, 9, 10 september 2016.
Hoe laat: van donderdag 8 september 10:00 uur tot zaterdag 10 september 17:00 uur.
Locatie: De Baak Seaside, Koningin Astrid boulevard 23, Noordwijk.
Kosten: € 995,- incl. overnachting of € 595,- zonder overnachting.

Om het Circle Way gedachtegoed te versterken bieden wij u overnachtingen op locatie aan. Bij de prijs inbegrepen zijn: 2x ontbijt, 3x lunch en 2x een 3-gangen diner inclusief 2 consumpties per maaltijd. Indien u ervoor kiest niet te overnachten is bij de prijs inbegrepen: 3x lunch.

Voor wie?
De training is geschikt voor HR professionals, managers, organisatieadviseurs, verandermanagers, trainers en coaches. Kortom, mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met gesprekssituaties en steeds op zoek zijn naar een effectievere en meer inspirerende manier van vergaderen en in dialoog zijn.

Meer weten?
Mocht u voor of na de training meer willen weten over The Circle Way, kunt u de website www.thecircleway.net bezoeken, of het boek The Circle Way bestellen. Dit boek is geschreven door Christina Baldwin en Ann Linnea, Founding Mothers van The Circle Way.

Bent u erbij?
Ik hoop u van harte samen met mijn team te ontvangen op 8, 9, en 10 september aanstaande voor een bijzondere en inspirerende training.
Inschrijven kan via: http://innervida.nl/the-circle-way/the-circle-way-inschrijven

 


MEDexperience 2016 een succes!

InnerVida en Ziel en Zorg organiseerde samen 14 april j.l. een inspiratiecongres voor de zorgprofessional.
Was u er dit jaar niet bij, dan heeft u iets gemist. Was u er dit jaar wel bij, dan bent u geïnspireerd en vol energie naar huis gegaan. MEDexperience 14 april was ook dit jaar weer een groot succes!

We werden meegenomen in de dromen van gedreven zorgprofessionals. Inspecteur-generaal voor de Gezondheidszorg, mevrouw Ronnie van Diemen gaf ons een kijkje in haar droom: “Waar angst regeert wordt niet geleerd”. Op een zeer open en inspirerende wijze nam de MEDtalk van Machteld Huber, arts-onderzoeker en directeur van Institute for Positive Health, ons mee in haar droom over positieve gezondheid. Prof. dr. Harry van der Wiel prikkelde ons met zijn MEDtalk waarin hij de zorgprofessional als kunstenaar neerzette.

Deze en nog zes andere boeiende en zeer inspirerende MEDtalks van formaat heeft u, als u niet bent geweest 14 april, gemist. Maar niet getreurd: wij als Founding Mothers zijn van het delen en u kunt alle MEDtalks bekijken via http://www.medexperience.nl/talks/medexperience-2016/. Als u wel bent geweest heeft u een geweldige dag gehad met inspirerend water en interessante ontmoetingen en kunt u vanaf uw eigen bank nog eens nagenieten van de dromen van onze MEDinspirators en stilstaan bij uw eigen dromen.
 
MEDexperience 2016 was niet mogelijk geweest zonder de hulp van onze partners en vele vrijwilligers. Zonder de betrokkenheid van hen kunnen wij geen donatie doen aan een goed doel, dit jaar het Ronald MC Donald Huis Sophia Rotterdam. Wij zijn daarom enorm dankbaar voor deze unieke samenwerkingen.

MEDexperience 2017 staat al gepland op 6 april 2017. De derde editie van het inspiratiedok van het jaar, waar zorgprofessionals geïnspireerd raken en anderen inspireren. Ben je zorgprofessional dan ontmoeten wij u volgend jaar wederom of voor de eerste keer? 
Heel graag tot ziens op 6 april 2017!

 

 

Scroll to top