Opleiding

Okt31

NLP Practitioner 2020/2021

Door de ogen van de ander zie je jezelf! Door de oren van de ander hoor je jezelf!

Wat is NLP?

Een NLP Practitioner opleiding is voor iedereen die meer inzicht wil in zichzelf en stappen wil zetten in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de opleiding leer je over jouw gedrag en het gedrag van de ander. Waarom doe je zoals je doet? Je wordt je bewust van onbewust gedrag en patronen. Je krijgt inzicht in jouw drijfveren, missie en waarden in het leven en je vergroot jouw communicatievaardigheden in werk en privé. Wanneer je start met NLP begin je met de opleiding ‘Practitioner’. Letterlijk vertaald betekent het ‘beoefenaar‘, wij leggen het veelal uit als praktisch toepassen.

Waarom NLP?

De NLP Practitioner is een praktische opleiding waarbij de theorie wordt afgewisseld met oefeningen. Deze oefeningen worden in kleine groepen gedaan. De praktische oefeningen hebben een directe koppeling met het dagelijks leven, waardoor het geleerde snel toe te passen is in de praktijk. Tussen de cursusdagen nemen cursisten deel aan een intervisiegroep. Tijdens intervisie leer je de NLP-technieken en versterk je het vermogen om het geleerde direct in de praktijk te brengen.

Wat leer je?

Wij zien de NLP-theorie niet als het doel, maar als het middel om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en zelfsturing in het leven te vergroten. Het doel van onze NLPopleiding is bewustwording van onbewust gedrag en patronen, jezelf verder ontwikkelen en verdieping vinden in de communicatie met jezelf en de ander. Onder persoonlijke ontwikkeling verstaan wij ‘bewust worden van gedrag, denken en voelen en daar bewust sturing aan kunnen geven’. Wij hechten hierbij veel waarde aan respect voor je grenzen en je persoonlijke ontwikkelingsfase. Authenticiteit en zelfbeschikking zijn hierbij belangrijke waarden.

Praktische informatie
De NLP-opleiding bestaat uit 12 dagen plus een certificeringsdag. Contacturen met een NLPtrainer zijn 132 uur excl. lunchuren. NVNLP eist min. 130 contacturen met een NLP-trainer. De zelfstudie- en intervisie uren zijn afhankelijk van eigen inzet (± 1 uur per week). Tussen de cursusdagen kom je samen met een intervisiegroep om de NLP-technieken te oefenen en toe te passen in het dagelijks leven.

Data;
31 oktober en 1 november 2020
30 en 31 januari 2021
13 en 14 februari 2021
20 en 21 maart 2021
17 en 18 april 2021
22 en 23 mei 2021
19 juni (certificatiedag) 2021

Locatie;
Innervida, Tobias Asserlaan 3, 2662 SB Bergschenhoek

Werkdagen;
Zaterdag en Zondag

Werktijden;
9.30 uur – 18.00 uur

Trainer;
Ellis van Schaik Internationaal gecertificeerd NLP trainer

Inclusief;
koffie, thee, lunch, syllabus en studiemateriaal

Investering;
2250 EUR p.p.

Onze Experts

De NLP practitioner wordt gegeven door een Internationaal gecertificeerd NLP trainer

Ellis van Schaik

Int. Gecertificeerd NLP-trainer en provocatief coach, erkend vertrouwenspersoon

 

Lees meer

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404