Event

Jan01

Mens 2030 – Het human experience symposium

Mens, organisatie en technologie: een schadelijk trio of een succesvolle toekomst?

Inschrijvingen vanaf januari 2022

Mens, organisatie en technologie: een schadelijk trio of een succesvolle toekomst?

Op 19 november 2020, heeft het eerste (online) Human Experience symposium ter wereld plaatsgevonden. Dit was een groot succes. In verband met Covid-19 hebben wij besloten om Mens 2030 op 4 november 2021 te verplaatsen naar 2022. Datum en locatie volgen nog.

Mens 2030 is een uniek evenement voor toekomstige leiders, zoals managers, directeuren en ondernemers, die willen weten wat er nodig is om hun organisatie klaar te maken voor de toekomst.

Gedurende een interactieve dag met laten wij je zien, horen en ervaren hoe de menselijke organisatie van de toekomst eruitziet. Luister naar boeiende sprekers, volg inspiratiesessies van leiders die Human Experience in hun werkveld toepassen en raak geboeid door wat Human Experience is: Positief geobsedeerd zijn door alle menselijke elementen, proactief inspelen op menselijke behoeften, authentiek zijn en daardoor authentiek werken. Zo creëer je werkelijk impact.

Een dag vol met inspiratie, inspirerende sprekers, inspiratiesessies op een unieke locatie die we nog even geheim houden. Ben je erbij in 2022?

Inschrijvingen vanaf januari 2022

Voor wie?
Voor de nieuwsgierige leiders van de toekomst, zoals managers, directeuren en ondernemers, die willen weten wat er nodig is om hun inclusieve organisatie klaar te maken voor het jaar 2030.

Praktisch
In 2022

Locatie: Volgt nog. Houd onze pagina in de gaten.

Investering:

Volgt nog. Houd onze pagina in de gaten.

 

Laten we samen iets moois
beginnen!

Heb je een vraag of wil je gewoon even sparren?
Mail naar sparren@innervida.nl
of bel ons op 010-8466404