Even voorstellen…

Onder het mom ‘je kunt beter weten met wie je aan tafel zit dan wat je eet’ (Epicurus), stellen wij graag vanaf nu in elke nieuwsbrief één van onze OntplooiingsArchitecten aan je voor. We trappen af met connecting partner, coach en trainer Arjan uit de Bosch!

‘’Sinds oktober 2016 ben ik officieel partner van InnerVida OntplooiingsArchitecten! Daarnaast geef ik als OntplooiingsArchitect trainingen en workshops en begeleid ik mensen in coachingstrajecten. Ik probeer in mijn werk als trainer een open omgeving te creëren, zodat mensen open naar elkaar kunnen zijn. Ik gebruik hiervoor diverse werkvormen om zo de te behandelen onderwerpen op een laagdrempelige manier te kunnen bespreken. Ik vat samen, bied structuur, ben uitdagend en ik inspireer.

“Bij mij draait alles om de kracht van de chemie”

Mijn achtergrond… hbo-chemie. Een jaar of vijf geleden ben ik echter begonnen met het volgen van verschillende opleidingen (Post Bachelor Coaching en Begeleiding van NCOI, DISC, TMA, provocatief coachen en NLP) en heb voor opdrachtgevers aan talentmanagementprogramma’s gewerkt. Zo heb ik dus ook mijn kennis op andere ‘chemische’ gebieden kunnen vergroten! Ook heb ik mij gericht op het strategisch en effectief netwerken. Sinds kort volg ik met veel plezier en interesse de opleiding Psychosociale Basiskennis.

Mijn levensspreuk is “Onze grootste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze grootste angst is dat we onmetelijk krachtig zijn.”

Scroll to top