ACT

De juiste persoon voortaan op de juiste plek met ACT®

In onze vorige nieuwsbrief kon je lezen dat onze OntplooiingsArchitecten geaccrediteerd zijn voor ACT® (Analytical Competence Tool): ons nieuwe analytisch assessment instrument. Talentontwikkeling door inzicht te krijgen in je onbewuste aansturing van je gedrag. Je krijgt een helder inzicht in jouw onbewuste talenten en daarmee jouw werkelijke competenties.


Daarmee is ACT® ook zeer geschikt voor het vinden van de juiste kandidaat voor de juiste functie in een organisatie, door middel van ACT® Match en ACT® Selection.

 

ACT® Selection geeft een haarscherp beeld van de overeenkomst tussen functie en kandidaat. Snel, doeltreffend en kosten effectief. Bij van werk naar werk- en mobiliteitstrajecten is ACT® Selection dé analyse om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Dit assessment laat namelijk de ontwikkelmogelijkheden van de betreffende persoon zien waardoor de toekomstige functiemogelijkheden ook zichtbaar worden. Het unieke van ACT® is dat er een duidelijk beeld ontstaat van zowel het aanwezige talent als het ontwikkelpotentieel van de medewerker in verschillende (werk)omstandigheden.

 

‘’ACT® Match is ontwikkeld voor de HR professional die scherp en onderbouwd een relatie wil leggen tussen de kandidaat en de eisen van de functie.”

 

ACT® Match is de uitgebreide versie van ACT® Selection. Zo kun je meer parameters invoeren om je selectie nog krachtiger en specifieker te maken. Of geef weegfactoren mee voor die kwaliteiten die je echt belangrijk vindt voor de functie, waardoor je heel specifiek de meest optimale kandidaat selecteert. Ook om een voorselectie te verkrijgen uit een groot aantal kandidaten is ACT® Match zeer kosteneffectief.

 

De juiste persoon op de juiste plek leidt tot gelukkigere mensen op de werkvloer en succesvollere organisaties. En dát maakt ACT® uniek in Nederland!

Scroll to top