Sta eens stil bij wat u beweegt….

Sta eens stil bij wat u beweegt….

We weten allemaal inmiddels dat lichaam en geest één geheel zijn. En nee, dit is niet zweverig.
Ten tijde van mijn studie kwam ik in contact met het gedachtegoed van Freud. Freud dacht hier anders over maar heden ten dage weten we wel beter.

Fysiek en mentaal fit zijn betekend in balans zijn, en wat is dat in balans zijn?
•    Keuzes maken?
•    Prioriteiten stellen?
•    Nee zeggen…of juist ja zeggen?
•    Naar Santiago de Compostella lopen of niet?

De balans voor mij is zoeken naar de verbindingen tussen, werk, werk, werk, privé, man en kids en de dingen die ik zelf graag doe lezen, koken en gewoon ff niks.

En vorige week ging het mis… Ik viel letterlijk uit balans op een groot parkeerterrein midden in Utrecht. In plaats van snel weer opstaan bleef ik even liggen. Wat gebeurde hier nu eigenlijk? Waarom viel ik? Kwam dat door mijn 10 cm hoge hakken die ik altijd draag, alle spullen die ik bij me had of…? Ik realiseerde me dat ik de afgelopen weken al meerdere signalen had gehad van uit balans te zijn. En u begrijpt het al, volledig genegeerd.

Zo hebben we dat allemaal wel eens als mensen uit balans raken door zaken die je aandacht vragen. Uit balans door externe dingen, anderen, mensen die in je cirkel van betrokkenheid zitten, gebeurtenissen waar je geen invloed op had.

En wat doet u dan? Staat u snel op en kijkt u om zich heen? Of staat u even stil bij wat u beweegt? De zomer en de zomervakantie is een mooie tijd om even stil te staan bij wat u beweegt, even stil te staan of er het afgelopen half jaar wel een balans is geweest… En even stilstaan bij hoe u dat het komende half jaar gaat doen….

Mijn motto van de zomer! Even stilstaan bij wat mij persoonlijk beweegt, waar ik blij van word, waar mijn kracht zit. En wat mij beweegt in mijn bedrijf InnerVida OntplooiingsArchitecten en waar ik het komende jaar de zakelijke balans terug ga brengen.

Ik wens u een onvergetelijke zomer met veel momenten van bewegen en even stilstaan.

Tatiana van Rijswijk-Koot
Voorzitter Ondernemend Lansingerland
Founding Mother InnerVida, auteur van het Ontplooiingsspel .

P.S. Wat vindt u overigens van mijn nieuwe profielfoto? Nog net gemaakt voor de val in Utrecht 😉

 


“A Leader in Every Chair” 

Persoonlijk leiderschap ten top! The Circle Way methode… InnerVida brengt een nieuwe en verfrissende dialoog-vergadertechniek naar Nederland!

The Circle Way is ontstaan in Amerika en ontwikkeld door Ann Linnea en Christina Baldwin. Beiden gepassioneerd door de kracht van het individu en het gesprek dat mensen al eeuwen voeren in een cirkel.

Vorig jaar was ik voor de masterclass The Circle Way in Amerika, Whidbey Island. Een unieke en bijzondere training waar de kracht van persoonlijk leiderschap gecombineerd wordt met de kracht van het spreken, trainen, vergaderen in een cirkel.

Vanzelfsprekend om deze unieke wijze van vergaderen ook bij u onder de aandacht te brengen.
InnerVida organiseert daarom haar eerste Circle Way training. The Circle Way Practitioner is een breed toepasbare dialoogmethode. De kennis en ervaring die u opdoet tijdens de training neemt u mee in zowel uw werk als in uw privéleven en maakt gesprekken efficiënter en zorgvuldiger.
The Circle Way…een andere manier van in gesprek zijn!

Wanneer: 8, 9, 10 september 2016.
Hoe laat: Donderdag 8 september 10:00 uur tot zaterdag 10 september 13:00 uur, na de lunch
Locatie: De Baak Seaside, Koningin Astrid boulevard 23, Noordwijk
Kosten: € 995,- incl. overnachting of € 595,- zonder overnachting

Trainers:  Willemijn Lambert, Drawin’, Ursula Appolt, Gastgever.nl en Tatiana van Rijswijk, InnerVida OntplooiingsArchitecten.

Om het Circle Way gedachtegoed te versterken bieden wij u overnachtingen op locatie aan. Bij de prijs inbegrepen zijn: 2x ontbijt, 3x lunch en 2x een 3-gangen diner inclusief 2 consumpties per maaltijd. Indien u er voor kiest niet te overnachten is bij de prijs inbegrepen: 3x lunch.

Voor wie?
De training is geschikt voor HR professionals, managers, organisatieadviseurs, verandermanagers, trainers en coaches. Kortom, mensen die in het dagelijks leven veel te maken hebben met gesprekssituaties en steeds op zoek zijn naar een effectievere en meer inspirerende manier van vergaderen en in dialoog zijn.

Bent u erbij?
Ik hoop u van harte samen met mijn team te ontvangen op 8, 9, en 10 september aanstaande voor een bijzondere en inspirerende training.  Inschrijven kan via: http://innervida.nl/the-circle-way/the-circle-way-inschrijven

 

 

 


Ontplooi de wereld… begin bij jezelf

InnerVida OntplooiingsArchitecten introduceert een uniek concept: de ONTPLOOIINGS Workshop.
Een workshop specifiek gericht op ontplooiing van u en of uw organisatie. Met als doel inzicht krijgen, focus aanbrengen en successen te behalen. Vanuit het gedachtegoed dat de als een warme winterjas zittende baan, persoonlijk en zakelijke successen oplevert, stress vermindert en geluk creëert. Bent u in staat uzelf zodanig te ontplooien dat uw talenten, drijfveren en competenties tot zijn recht komen daar waar ze zichtbaar en hoorbaar mogen zijn?

Het gedachtegoed van ons werk, het benutten van ons Talentkapitaal, het benutten van de aanwezige drijfveren, talenten en competenties die wij als mensen ter beschikking hebben. Drijfveren heeft u al in huis, talenten en competenties zijn ontwikkelbaar, maar afhankelijk van diverse factoren. Durft u de ontplooiing aan?

InnerVida OntplooiingsArchitecten creëert bewustwording bij u, uw team of afdeling met een workshop op maat. De Ontplooiingsworkshop gebaseerd op een gevalideerde methode de Ontplooiingsspiraal en het enige en echte Ontplooiingsspel.

De Ontplooiingsworkshop is een inspireerde en dynamische workshop van een dagdeel waar we met uw doelstellingen, wensen en behoefte aan de slag gaan.
Het kader is ontplooien van uw team, afdeling, bestuur, uw organisatie of uzelf, het doel dat bepalen we graag met u in co-creatie.
De workshop en het spel zijn natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven…

Voor meer informatie: belt of mailt u ons info@innervida.nl of 010-8466404 of kijkt u op www.innervida.nl

Scroll to top